מדיניות הפרטיות של האתר

מטרת מדיניות הפרטי

החברה מכבדת את פרטיותך ואת פרטיות משתמשי האתר.. מטרת מדיניות הפרטיות הינה, בין היתר, להסביר את נוהלי החברה ביחס לפרטיות לקוחותיה, לתאר את סוגי המידע שנמסרים לה על-ידי לקוחותיה ו/או שנאספים על ידה במסגרת שימוש הלקוחות באתר ו/או , וכיצד היא משתמשת בסוגי המידע כאמור.

מדיניות הפרטיות המפורטת במסמך זה מהווה הסכם משפטי מחייב ואכיף בינך לבין החברה, לפיכך, הנך מתבקש/ת לקרוא את מדיניות הפרטיות בקפידה רבה.

השימוש באתר מהווה הסכמה מפורשת ובלתי מסויגת לכל האמור במדיניות פרטיות זו, לרבות הסכמה לשימושים שהחברה עושה במידע האישי והסטטיסטי (כהגדרתם להלן) שהתקבל ו/או נאסף אצלה והסכמה להעברת המידע האישי והסטטיסטי בתנאים המפורטים במדיניות פרטיות זו, לרבות הסכמה לשימושים שהחברה עושה במידע האישי והסטטיסטי בתנאים המפורטים במדיניות פרטיות זו, לצדדים שלישיים. אם אינך מסכימ/ה עם האופן שבו החברה מגנה על פרטיות המידע שלך, נבקשך לא לעשות כל שימוש באתר ובשירותים ו/או המוצרים המוצעים בו.

האתר, השירותים ו/או המוצרים המוצעים בו מיועדים לגילאי 12-99. אין להעביר מידע לחברה לגבי קטינ/ה שגילו/ה קטן מ-18 שנים, מבלי לקבל את הסכמת הוריו/ה או האפוטרופוס החוקי שלו/ה. כמו כן, אין לבצע כל פעולה משפטית באתר, לרבות הזמנת ביקורים/ מוצרים באתר, ע”י קטינ/ה מתחת לגיל 18 מבלי לקבל קודם לכן את הסכמת הוריו/ה או האפוטרופוס החוקי שלו/ה לביצוע פעולה כאמור.

סוגי מידע

מדיניות הפרטיות תתייחס לשני סוגים של מידע הנבדלים זה מזה. “מידע אישי” הוא מכלול הנתונים העשויים כשלעצמם, או כאשר הם מצויים זה לצד זה, לשמש לזיהוי של אדם, ובכלל זה שם פרטי ושם משפחה, ודרכי התקשרות כדוגמת כתובת מגורים/ כתובת למשלוח דואר, כתובת דואר אלקטרוני וכל פרט אישי אחר שתמסור/תמסרי לחברה בעת ההרשמה ו/או השימוש בשירותים באמצעות האתר ו/או הטלפון)

בניגוד למידע האישי, “מידע סטטיסטי” הינו מידע המכיל נתונים שונים אשר אינם מזהים ולא יכולים להביא לידי חשיפתך ולגילוי של מקור הנתונים. המידע הסטטיסטי הנאסף עשוי להכיל מידע על נוהגי הגלישה שלך באתר, העמודים בהם ביקרת, המוצרים שבהם צפית ו/או הזמנת, פרסומות עליהן הקלקת, מיקומו הגיאוגרפי של המחשב שממנו התחברת לאתר, כתובת ה-IP ששימשה אותך לצורך החיבור לאתר וכד’. המידע הסטטיסטי שנאסף על ידי האתר נשמר בנפרד מהמידע האישי אודותיך והשימוש בו הינו שונה מהשימוש אשר עושה החברה במידע האישי, והכול כפי שיפורט להלן.

מסירת מידע ואיסוף המידע

הגלישה באתר אינה כרוכה ברישום או במסירת פרטים ומידע אישי. ואולם, לצורך רישום למועדון הלקוחות באתר ו/או לצורך הזמנת השירותים המוצעים באתר, ובכלל זה הזמנת טיסה בסימולטור הטייסת, תתבקש/י למסור מידע אישי. במידה ותחליט/י למסור המידע האישי כאמור, עליך למסור רק פרטים נכונים, מדויקים ומלאים ואת/ה מאשר בזאת את נכונות הפרטים שמסרת. המידע

האישי שמסרת ו/או שתמסור/י לחברה מיוזמתך, בשלב הרישום למועדון הלקוחות באתר ו/או בעת הזמנת מוצרים באמצעות האתר ו/או הטלפון, למעט פרטי כרטיס אשראי ככל שיימסר בהזמנה טלפונית, ישמרו כאמור במאגר המידע של החברה (להלן: “מאגר המידע”). בעת מסירת המידע האישי לחברה, עליך להקפיד למסור פרטים נכונים, מלאים ולא שגויים או מסולפים. שימ/י לב, אינך חייב/ת למסור את המידע האישי כאמור, אך דע/י כי ללא מסירת המידע האישי, החברה והאתר לא יוכלו לספק לך את השירותים ו/או המוצרים המבוקשים, לרבות ליצור עמך קשר לצורך אספקתם. ככל שיחולו שינויים במידע האישי אותו מסרת לאתר, תוכל/י לעדכן את הנתונים. כאשר את/ה מוסר מידע אישי של צד שלישי, את/ה מצהיר/ה כי קיבלת את הסכמתו המפורשת למסירת המידע לאיגוד, לשם השימוש במידע זה בהתאם למדיניות פרטיות זו.

שימוש במידע

החברה תשתמש במידע האישי שמסרת ו/או במידע הסטטיסטי שנאסף אצלה לצורך אספקת השירותים ו/או המוצרים השונים באתר, ולצורך שינוי ושיפור התכנים, השירותים ו/או המוצרים באתר כך שיתאימו לאופי המשתמשים באתר, לרבות להעדפותיהם, כפי שמשתקף מניתוח המידע הסטטיסטי שנאסף בחברה לגבי הרגלי השימוש של המשתמשים באתר.

החברה תשתמש במידע האישי שמסרת על מנת ליצור איתך קשר בעת הצורך., ו/או, במידה ונתת את הסכמתך לכך ע”י סימון V בתיבה המיועדת לכך, לשלוח אליך מדי פעם ניוזלטרים ו/או הודעות באמצעות דואר אלקטרוני ו/או מסרונים לפי הפרטים שמסרת בעת הרישום, ובהם עדכונים על מבצעים שונים באתר, חידושים בשירותים הניתנים ו/או במוצרים המוצעים, שוברי הנחה, הודעות ו/או פרסומות שונות, בין מטעם החברה ובין מטעם צדדים שלישיים (“דברי פרסומת”). סימון ה-V בתיבה המיועדת לכך, כמו גם המשך השימוש שלך באתר והסכמתך לכללי מדיניות זו מהווים הסכמה לקבלת דברי פרסומת בהתאם להוראות סעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושירותים), התשמ”ב-1982. שים לב כי, בכפוף להוראות הדין, בכל עת תוכל לבחור לחדול מלקבל הודעות דברי פרסומת כאמור ע”י מחיקת פרטיך מרשימת הדיוור של האתר. זאת באמצעות משלוח בקשה להסרה מרשימת הדיוור באמצעות הודעת דואר אלקטרוני לאתר בכתובת info@pilots.co.il

מסירת מידע לצד שלישי

מידע אישי –החברה לא תעביר לצדדים שלישיים את המידע האישי אלא באחד המקרים המפורטים להלן:

א. אם החברה ביקשה את רשותך, ואתה נתת את הסכמתך המפורשת לכך, כמו למשל אישור לשליחת דבר פרסומת לגבי צדדים שלישיים, אישור לשליחת המוצרים שהזמנת לכתובת מגוריך באמצעות חברת שליחויות וכד'.

ב. אם מסירת המידע האישי הינה לעובדים המוסמכים של החברה ו/או לשלוחים מטעמה ו/או לפועלים מטעמה, והיא במידה הנדרשת והחיונית לצורך אספקת השירותים ו/או המוצרים ותפעול האתר;

ג. אם מסירת המידע האישי היא לתאגידים הקשורים לחברה, לרבות חברות אם, חברות בת וחברות שבשליטתן.

ד. אם יתקבל פסק דין, החלטה או צו מבית משפט או מכל ערכאה מוסמכת אחרת, המורה לחברה למסור את פרטיך או המידע האישי אודותיך לידי בית המשפט או הערכאה האחרת או לידי צד שלישי כלשהו;

ה. במקרה של מחלוקת משפטית בינך לבין החברה שתחייב את חשיפת פרטיך;

ו. אם תבצע באתר ו/או באמצעותו פעולות אשר לדעת החברה עומדות בניגוד לדין או בניגוד לתנאי התקנון.

ז. אם החברה תמכור את פעילות האתר ו/או תעביר בכל דרך שהיא את האתר, כולו או חלקו, לצד שלישי כלשהו, בתמורה או שלא בתמורה, בין אם בדרך של המחאת זכויות ובין אם בדרך של מתן רישיון או רישיון-משנה – וכן במקרה שהחברה תתמזג עם גוף אחר או תמזג את פעילות האתר עם פעילותו של צד שלישי, ובלבד שצד שלישי זה יהיה מחויב לעמוד בכללי מדיניות פרטיות זו;

מידע סטטיסטי – החברה עשויה להעביר מידע סטטיסטי, בתמורה או שלא בתמורה, לצדדים שלישיים המצויים איתה בקשרים עסקיים או אחרים, לרבות חברות העוסקות בניתוח מידע סטטיסטי אנונימי כאמור, לצורך שיפור השירותים ו/או המוצרים המוצעים באתר, לפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה.

היכן נשמר המידע

המידע האישי שנמסר על ידך ו/או שנאסף על-ידי החברה נשמר במאגר המידע של החברה, המאוחסנים אצל ספקי אירוח שרתים וגיבוי מידע, שעשויים להימצא גם מחוץ לגבולות ישראל. הסכמתך למדיניות זו, מהווה גם הסכמה לשמירת המידע האישי בחו"ל ולהעברתו מחוץ לגבולות ישראל.

שימוש בעוגיות (Cookies)

החברה עשויה להשתמש באתר ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, לרבות כדי לאסוף מידע סטטיסטי, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיהם האישיות של הגולשים, לצרכי אבטחת מידע ועוד.

'עוגיות' (Cookies) הן קבצי טקסט, שהדפדפן שלך יוצר לפי פקודה ממחשבי האתר. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במכשיר הקצה המשמש אותך. ה-Cookies יכולים להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, מדורים, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד.

החברה נעזרת בנוסף גם ב-Cookies שמקורם בצדדים שלישיים, בהם Google Analytics, שירותי הפרסום של חברת גוגל, ורשתות חברתיות כגון פייסבוק. קבצי העוגיות נועדו עבור הצגת מודעות בדבר מוצרים או שירותים בהתבסס על פעילויותיך השונות ברחבי האינטרנט ואתרים ושירותים אחרים בהם ביקרת (בשיטה המכונה Retargeting). בנוסף, קבצי ה-Cookies שמקורם בפייסבוק נועדו להציג לך מידע באתר שמקורו בפייסבוק, לסמן תכנים ש'אהבת', להמליץ לך על תכנים אחרים שעשויים לעניין אותך ועוד.

למידע נוסף אודות סוגי העוגיות שגוגל או מי מטעמה אוספים וכיצד הם משתמשים בקבצים אלו, ראה הרחבה במרכז המידע של גוגל Google Analytics Opt-out Browser Add-on Download Page.

למידע נוסף אודות השימוש בקבצי 'עוגיות' על-ידי פייסבוק או מי מטעמה, ראה הרחבה במדיניות ה'עוגיות' של פייסבוק Cookies Policy (facebook.com)

אם אינך רוצה לקבל Cookies, תוכל להימנע מכך על ידי שינוי ההגדרות בדפדפן שלך. לשם כך נא היוועץ בקובץ העזרה של הדפדפן. בחלק מהשירותים המוזכרים לעיל, תוכל לבקש את הסרתך מאיסוף קבצי Cookies אודותיך (באמצעות "Opt-Out"):

למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירות Google Analytics, לחץ Google Analytics Opt-out Browser Add-on Download Page. למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירותי הפרסום של גוגל, לחץ הגדרות המודעות (google.com).

למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירות הפרסומות של פייסבוק, לחץ Cookies Policy (facebook.com).

זכור/י, עם זאת, שנטרול העוגיות עלול לגרום לכך שלא תוכל/י להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות באתר או באתרי אינטרנט אחרים. בנוסף לכך, את/ה יכול למחוק את ה-Cookies במחשבך בכל רגע. מוצע שתעשה/י כן, רק אם את/ה משוכנע/ת שאינך רוצה שהאתר יותאם להעדפותיך או ישתף עם צדדים שלישיים מידע אודות פעילותך באתר.

אתרים של צדדים שלישיים ופרסומות באתר

בתוך האתר ייתכן ותמצא/י קישורים לאתרים אחרים שאינם מהווים חלק מהאתר (“אתרי צדדים שלישיים”). אתרים אילו הינם אתרים עצמאיים והחברה אינה נוטלת כל אחריות או חבות בקשר עם אתרים אלה ולתכנים והשירותים המצויים בהם. השימוש באתרי צדדים שלישיים כפוף לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של כל אתר. לפיכך, מומלץ לעיין בתנאי השימוש ובמדיניות הפרטיות של אתרי צדדים שלישיים לפני השימוש בהם.

אבטחת מידע

החברה מייחס חשיבות עליונה לאבטחת המידע במערכותיו. לשם שמירת המידע האישי, היא מפעילה מערכות, יישומים ונהלים לאבטחת המידע, המיועדים למזער את הסיכונים מפני גניבה, פגיעה, אובדן או גישה בלתי מורשית למידע האישי.

עם זה, אין וודאות שיישומים אלה מבטיחים באופן מוחלט שמידע אישי לא ייחשף או ייגנב ממאגרי המידע. לכן, החברה אינה מתחייבת, ואינך יכול/ה באופן סביר לצפות לכך, שהשירותים ומערכות המידע המשמשות את החברה יהיו חסינים מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם. בעצם השימוש באתר ובשירותיו, את/ה מודע/ת ומסכימ/ה למגבלות אלו.

זכות לעיין במידע

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין בעצמו, או על ידי בא-כוחו שהרשהו בכתב או על ידי אפוטרופוס, במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. אם בעל המאגר סירב, עליו להודיע על כך למבקש באופן ובדרך שנקבעו בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות. על סירובו של בעל מאגר מידע לאפשר עיון ועל הודעת סירוב לתקן או למחוק מידע, רשאי מבקש המידע לערער באופן ובדרך שנקבעו בתקנות.

שים לב כי מחיקת מידע עלולה למנוע ממך להמשיך ולקבל שירותים מהאתר ולהביא לביטול רישומך לאתר. מידע הדרוש לחברה – לרבות תיעוד פעולות שביצעת באתר – יוסיף להישמר על ידי החברה על-פי דין, אך לא ישמש עוד לצורך פניות אליך. אם בתוך 30 יום לא תקבל הודעה כי המידע שנתבקשה החברה למחוק אכן נמחק על-פי סעיף זה, תהי/ה זכאי/ת לפנות לבית משפט באופן הקבוע בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות, כדי שיורה לחברה לפעול כאמור.

שינויים במדיניות הפרטיות

החברה רשאית לשנות מעת לעת את תנאי מדיניות הפרטיות. אם יבוצעו במדיניות שינויים מהותיים, תפורסם על-כך הודעה בעמוד הבית של האתר 30 ימים לפני כניסת השינויים לתוקף. אם יבוצעו במדיניות שינויים אחרים שאינם מהותיים, תפורסם על-כך הודעה בעמוד הבית של האתר 7 ימים לפני כניסתם לתוקף – זאת אלא אם יבוצעו שינויים במדיניות בהתאם להוראות כל דין, או דרישת רשות מוסמכת, שאז השינויים ייכנסו לתוקף בהתאם להוראות הדין או לדרישה כאמור. המשך השימוש באתר לאחר השינוי במדיניות מעיד על הסכמתך למדיניות המתוקנת. אם אינך מסכימ/ה עם הנוסח המעודכן של המדיניות, עליך לחדול מלעשות שימוש נוסף באתר.

התניית שיפוט

השימוש שלכם באתר האינטרנט של הטייסת ובכל פעילות של הטייסת, וכל מחלוקת שמקורה בשימוש ו/או בהשתתפות באיזה מהם כפופים לחוקים של מדינת ישראל.

מקום השיפוט הבלעדי לכל עניין הנוגע לתקנון זה והשימוש באתר יהיה נתון לביהמ”ש בתל אביב – יפו לו הסמכות העניינית לדון בעניין כאמור.

פניות אלינו

לקבלת מענה על כל שאלה הקשורה למדיניות פרטיות זו או בכל מקרה בו אתה סבור שפרטיותך נפגעה במהלך השימוש באתר, אנא פנה אלינו באמצעות כתובת הדוא"ל – info@pilots.co.il

צריכים עזרה?

אנחנו כאן כדי לעזור לכם

השאירו פרטים ואחד מהנציגים שלנו יחזור אליכם עם כל התשובות.

דילוג לתוכן